Doelgroep

Doelgroep

De doelgroep van het WZC Cecilia is specifiek. We richten ons op de huisvesting van matig tot zwaar zorgbehoevende senioren uit Alken. Ook senioren met een dementieproblematiek kunnen bij ons terecht. Er wonen 87 senioren in het WZC.

Hiernaast voorzien we ook in de dagopvang van 8 senioren. Deze mensen komen enkel op weekdagen overdag naar ons, doch gaan ’s avonds en in het weekend naar huis. Dit ter ondersteuning van het zelfstandig wonen.

Naast deze groep van senioren, bieden we ook woongelegenheid aan de meer zelfstandige senior. In de Serviceflats Tenhove, gebouwd in 2003, zijn er 28 flats voor alleenstaanden of echtparen. In de toekomst zullen er in het centrum van Alken nog 33 bijkomende serviceflats voorzien worden.

Welkom op onze nieuwe website!

Onze website is in een nieuw jasje gestoken en we zijn er heel fier op! Voel je vrij om eens rustig rond te neuzen. Heb jij iets gezien dat volgens jou beter kan? Heb je toch een spellingsfout gevonden? Aarzel niet om ons een seintje te geven via telefoon (011 59 92 20) of mail

Lees meer
Nieuwbouw

  Er wordt momenteel hard gewerkt aan de voorbereidingen van de nieuwbouw op de Kouterman in het centrum van Alken. In 2021 hopen we klaar te zijn voor een vervangingsnieuwbouw van het bestaande gebouw. Er komen dus geen bijkomende plaatsen. Wel zullen er 33 bijkomende

Lees meer