Doelgroep

Doelgroep

De doelgroep van het WZC Cecilia is specifiek. We richten ons op de huisvesting van matig tot zwaar zorgbehoevende senioren uit Alken. Ook senioren met een dementieproblematiek kunnen bij ons terecht. Er wonen 87 senioren in het WZC.

Hiernaast voorzien we ook in de dagopvang van 8 senioren. Deze mensen komen enkel op weekdagen overdag naar ons, doch gaan ’s avonds en in het weekend naar huis. Dit ter ondersteuning van het zelfstandig wonen.

Naast deze groep van senioren, bieden we ook woongelegenheid aan de meer zelfstandige senior. In de Serviceflats Tenhove, gebouwd in 2003, zijn er 28 flats voor alleenstaanden of echtparen. In de toekomst zullen er in het centrum van Alken nog 33 bijkomende serviceflats voorzien worden.

Kerstmarkt in wzc Cecilia!

Op woensdag 11 december organiseren wij onze jaarlijkse Kerstmarkt. Vanaf 14u is iedereen van harte welkom!   Kom zeker langs voor de mooiste Kerststukjes, handmade in het woonzorgcentrum. Tombola, kerstkaarten, enz… zijn verkrijgbaar.In onze cafetaria bieden we

Lees meer
Gloednieuwe zorgcampus ‘Kouterman’ in Alken!

    Kouterman. Zo heet de nieuwe zorgcampus die straks naast het sport- en recreatiedomein De Alk zal verrijzen. Dat maakte de gemeente Alken en Integro VZW vandaag bekend tijdens de eerstesteenlegging van het project. De campus wordt hét centrale verzamelpunt

Lees meer